Powered by Invision Power Board


  ОтветитьНовая темаСоздать опрос

> Клітковина захистить від серцево-судинних захворюв
alibiedcehfaag
Отправлено: Дек 10 2014, 16:28
Цитата


Пользователь
**

Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Пользователь №: 35
Регистрация: 5-Декабря 14

Статус: Offline

Репутация: 0




Нове дослідження, результати якого були опубліковані в Британському медичному журналі, говорить про те, що достатня кількість клітковини в раціоні дозволить знизити ризик серцево-судинних захворювань та ішемічної хвороби серця.

Вчені з Університету Лідса провели аналіз досліджень, пов'язаних з вивченням вживання клітковини, які проводилися з 1990 року. Огляд показав, що вживання в їжу фруктів і овочів знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань та ішемічної хвороби серця. Дослідження не довели ефективність застосування нерозчинних волокон, які містяться в горіхах, вівсі і ячмені. Виявляється, кожні 7 грамів овочів і фруктів значно знижують загрозу захворювань у тому випадку, якщо випробувані вживали клітковину щодня. Крім овочів і фруктів джерелами корисної клітковини можуть стати рис, макаронні вироби і хліб.

Доктор Роберт Барон з Університету Каліфорнії в Сан-Франциско стверджує, що принцип включення в раціон більшої кількості рослинної їжі узгоджується з основними рекомендаціями в області правильного харчування, згідно з яким дієтологи рекомендують утриматися від сахарози, рафінованих вуглеводів, транс-жирів, насичених жирів і м'яса. Директива включити в раціон якомога більше рослинної їжі повинна стати основним радою дієтологів для всіх пацієнтів, які прагнуть підтримувати своє здоров'я міцним.
PMEmail PosterWWW
Top
mikityak
Отправлено: Янв 3 2015, 20:25
Цитата


Активный пользователь
***

Группа: Модераторы
Сообщений: 55
Пользователь №: 18
Регистрация: 13-Января 14

Статус: Offline

Репутация: 0




...
PMEmail PosterWWW
Top
0 Пользователей читают эту тему (0 Гостей и 0 Скрытых Пользователей)
0 Пользователей:

Topic Options ОтветитьНовая темаСоздать опрос


 


Текстовая версия